Beeball

2024

Onze beeballers zijn de jongste spelertjes van onze club. Dit is een gemengde ploeg van 4 tot en met 8 jarigen. Zij nemen nog niet deel aan de competitie, maar spelen af en toe wel een tornooi om het wedstrijdgevoel te pakken te krijgen. Onze sport op een speelse manier leren kennen staat hier centraal!

Coaches:

Fien Volkaerts

Miniemen

2024

Onze miniemen zijn onze jongste competitieploeg. Dit is een gemengde ploeg voor 9 tot en met 12 jarigen. Iedere week leren zij een beetje meer van onze toch wel technische sport! Natuurlijk zijn ook hier fair play en spelplezier nog steeds de grootste componenten.

Coaches:

Niels De Smet

Raven Haepers

Sylvie Van Kets

Cadetten

2024

Onze cadetten zijn onze tweede jeugd-competitieploeg. Dit is een gemengde ploeg voor 13 tot en met 15 jarigen. Hoewel fair play en plezier voor al onze jeugdploegen centraal staan, merken we dat onze cadetten de sport al echt doorhebben en zich stilaan klaarstomen voor onze volwassen teams. Dit gaat steeds gepaard met lachen en grollen op het veld!

Coaches:

Dirk Haaren

Softball Dames

2024

Bij ons softbal damesteam kan je terecht als dame vanaf 14 jaar. Dit team bestaat uit zowel nieuwe speelsters als enkele speelsters met ervaring, dit voor alle leeftijden. Door deze combinatie groeien ze elk seizoen opnieuw samen als team.

Coaches:

Daan Heivers

Softball HEREN

2024

Bij ons softbal herenteam kan je terecht vanaf 14 jaar. Dit team bestaat uit zowel nieuwe spelers als enkele spelers met ervaring, dit voor alle leeftijden. Ons herenteam heeft er een jaartje uitgelegen, maar is nu opnieuw terug met volle motivatie in seizoen 2024!

Coaches:

Kurt Boeckx

bASEBALL

2024

Onze baseballploeg is een ploeg voor alle mannen vanaf 16 jaar. Het team bestaat uit zowel enkele ervaren spelers, als ook spelers die nog niet zo lang bezig zijn. Ook hier kan je dus terecht als nieuw lid.

Coaches:

Tarim Wollendorf

sLOWPITCH

2024

Onze slowpitchploeg is een gemengde ploeg voor leden vanaf 16 jaar. In deze ploeg spelen leden met al iets meer ervaring.

De reden? Onze slowpitchers hebben onze club al meermaals mogen verdedigen op het Europees Kamioenschap Coed Slowpitch. De matchen die zij spelen zijn dan ook een plezier om naar te kijken, al is het soms nagelbijten als het spannend wordt!

Coaches:

Stijn Van Woensel

Recreanten

2024

Onze recreantenploeg is een gemengde ploeg voor alle leeftijden. Deze ploeg neemt geen deel aan de competitie, maar doet af en toe wel mee aan een tornooi. In dit team leer je de sport op een sportieve, recreatieve manier kennen. Ben je nieuw en wil je de sport onder de knie krijgen zonder meteen deel te nemen aan wedstrijden? Dan is dit team iets voor jou!

Coaches:

An Hye

Anja Van der Veken